Campus Virtual de la UAB

UAB

Aquesta és una versió beta del Campus Virtual. Si teniu suggeriments o voleu informar de qualsevol incidència escriviu a cas@uab.cat
Gràcies!

Benvinguts al Campus Virtual de la UAB!

El Campus Virtual és una plataforma informàtica d'ús docent, que proporciona un Entorn Virtual d'Aprenentatge per donar suport als estudis presencials i vehicular els estudis no presencials.

Destaquem

JA ESTÀ ACTIU EL CURS 2012-2013 AL CAMPUS VIRTUAL!


[PROFESSORAT]
Com activar les assignatures al Campus Virtual?

Instruccions per a l'activació d'Espais Docents.


Instruccions per a l'activació d'Aules Moodle.


[ALUMNAT]
Progressivament us aniran apareixent les vostres assignatures a mida que el professor o la professora les activin al Campus Virtual.
Recordeu que no han d'aparèixer per força totes les assignatures de les quals us heu matriculat.

Notícies

DESACTIVACIÓ DEL CURS 2010-2011

Us informem que dilluns dia 17 de setembre, procedirem a desactivar el curs 2010-2011, així com també la missatgeria associada. L'objectiu d'aquesta actuació és recuperar espai d'emmagatzemament i reutilitzar recursos per a l'actual curs. Aprofiteu, si us plau, per guardar-vos una còpia del material docent, missatgeria i de la resta d'informació que vulgueu conservar.

NOVETAT! COM AFEGIR GRUPS DE DOCÈNCIA DINS UN ESPAI DOCENT [PROFESSORAT]


Ja teniu a la vostra disposició una nova eina que us permetrà afegir manualment grups de docència dins el vostre Espai docent.

Podeu consultar les instruccions a "Com puc afegir o treure grups de docència dins el meu espai docent?", publicades al blog d'ajuda del Campus Virtual.

Us recomanem que consulteu totes les funcionalitats que us ofereix l'eina de Configuració a on segur que en trobareu alguna que us serà d'utilitat.

Suport

CAS (Centre d'Assistència i Suport)
Email: cas@uab.cat
Telèfon: 93 581 21 00
Horari: Del 6 al 24 d'agost de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00 hores.
De l'1 al 3 i del 27 al 31 d'agost de dilluns a divendres de 8:00 a 17:00 hores
Web del CAS

Per resoldre consultes d'ús podeu consultar les preguntes freqüents i els manuals d'usuari.

D'acord amb la política de seguretat informàtica establerta a la UAB us recordem la conveniència de canviar periòdicament la paraula de pas associada al vostre NIU. Ho podeu fer ara des d'aquest enllaç.

Si no recordeu el vostre nom d'usuari o paraula de pas, podeu obtenir-los aquí. Si tot i així teniu problemes d'accés, poseu-vos en contacte amb: cas@uab.cat o al telèfon 93 581 21 00.