Pla d’estudis

 

Primer curs
Segon curs
Tercer curs
Quart curs
Assignatures optatives
Mencions

 

Primer curs

S’han de cursar totes les assignatures
Total de crèdits: 60
Total crèdits Formació Bàsica: 48
Total de crèdits obligatoris: 12

Assignatura Tipus Període ECTS
Economia FB Sem 6
Economia de l’empresa FB Sem. 6
Fonaments del sector turístic i hoteler OB Sem 6
Primera Llengua estrangera I (Anglès) FB Anual 6
Habilitats informàtiques i d’estudi FB Sem 6
Alimentació,higiene i seguretat alimentària FB Sem 6
Dret FB Sem 6
Estadística aplicada FB Sem 6
Comptabilitat general OB Sem 6
Segona Llengua estrangera I (Francès) FB Anual 6
Segona Llengua estrangera I (Alemany) FB Anual 6
TOTAL PRIMER CURS     60

FB. Formació Bàsica    OB. Obligatòria    Op Optatives   Sem. Semestral


dalt


Segon curs

Total de crèdits: 60
Total de crèdits Formació Bàsica: 12
Total de crèdits obligatoris:  48

Assignatura Tipus Període ECTS
Gestió dels recursos humans a la indústria hotelera FB Sem 6
Direcció i gestió d’allotjament I OB Sem 6
Direcció i Gestió de cuina I OB Sem 6
Direcció i Gestió de restauració IOBSem6
Primera Llengua estrangera II (Anglès) FB Anual 6
Anàlisi d'instal·lacions, equips i manteniment OB Sem 6
Direcció i gestió d’allotjament II OB Sem 6
Direcció i gestió de cuina II OB Sem 6
Direcció i gestió de restauració II OB Sem 6
Segona Llengua estrangera II (Francès) OB Anual 6
Segona Llengua estrangera II (Alemany) OB Anual 6
TOTAL SEGON CURS     60

FB. Formació Bàsica    OB. Obligatòria    Op Optatives   Sem. Semestral


dalt


Tercer curs

Total de crèdits: 60
Total de crèdits obligatoris: 60

Assignatura Tipus Període ECTS
Màrketing OB Sem 6
Comptabilitat de gestió hotelera OB Sem 6
Direcció de personal i relacions laborals OB Sem 6
Primera Llengua Estrangera III (Anglès) OB Anual 6
Segona Llengua Estrangera III (Francès) OB Anual 6
Segona Llengua Estrangera III (Alemany)OBAnual6
Gestió financera de l’empresa hotelera OB Sem 6
Geografia turística i econòmica OB Sem 6
Seguretat i prevenció hotelera
OB
Sem
6
Practicum  OB Sem 12
Total Tercer Curs     60

FB. Formació Bàsica    OB. Obligatòria    Op Optatives   Sem. Semestral


dalt


Quart curs

Total de crèdits: 60
Total de crèdits Optatius: 48
Total de crèdits Obligatoris: 12

Assignatura Tipus Període ECTS
Assignatures Optatives (8/10 assignatures + o -) OP Sem 48
Treball Fi de Grau OB Sem 12

FB. Formació Bàsica    OB. Obligatòria    Op Optatives   Sem. Semestral


dalt


Assignatures optatives   

Assignatura Tipus Període ECTS
Primera llengua estrangera IV Op Sem 6
Tercera Llengua estrangera I Op Sem 6
Creació d’empreses i innovació Op Sem 3
Estratègies de comunicació i directives en la gestió hotelera Op Sem 6
Gestió corporativa Op Sem 6
Direcció internacional de grups hotelers Op Sem 6
Gestió i organització de congressos i convencions Op Sem 3
Control de gestió Op Sem 6
Gestió d’empreses d’oci Op Sem 6
Dret de l’empresa hotelera Op Sem 6
Sistemes d’informació i gestió en el sector hoteler Op Sem 6
Direcció Estratègica i comercial d’hotels Op Sem 6
Direcció d’empreses de Restauració Op Sem 6
Gastronomia i Enologia Op Sem 6
Parcs temàtics d’oci i animació Op Sem 3
Col·lectivitats i catering Op Sem 6
Restauració Moderna Op Sem 3
Gestió de compres, aprovisionament i estocs Op Sem 3
Temes de Direcció Hotelera Op Sem 6
Pràctiques de restauració Op Sem 6
Temes de Turisme Op Sem 6
Tercera Llengua estrangera II Op Sem 6
Comercialització electrònica en el sector hoteler Op Sem 3
Gestió de la qualitat i medi ambient Op Sem 6
Arquitectura i disseny d’establiments d’hosteleria Op Sem 3
Pràctiques nacionals i internacionals Pr Sem 12
Marketing d’hotels i restaurants Op Sem 3
Publicitat i relacions públiques Op Sem 6
Gestió de ventes i revenue management Op Sem 3
Organització Hotelera i atenció al client Op Sem 6
Metodes i tècniques d’investigació Op Sem 3

FB.Formació Bàsica    OB. Obligatòria    Op Optatives   Sem. Semestral


dalt


Mencions

La distribució dels crèdits optatius en itineraris dóna lloc a l’obtenció d’una Menció. L’estudiant ha d’acreditar com a mínim 30 crèdits dels que s’inclou en cada Menció i dels quals com a mínim 6 crèdits siguin o bé Primera Llengua estrangera IV o Tercera Llengua estrangera I, aquest Pla d’estudis contempla les següents Mencions:

Menció en Direcció d’empreses hoteleres internacionals (DEHI)
ECTS
Primera Llengua estrangera IV 6
Tercera Llengua estrangera I 6
Creació d’empreses i innovació 3
Estratègies de comunicació i directives en la gestió hotelera 6
Gestió corporativa 6
Direcció internacional de grups hotelers6
Gestió i organització de congressos i convencions3
Control de gestió6
Gestió d’empreses d’oci6
Dret de l’empresa hotelera6
Sistemes d’informació i gestió en el sector hoteler 6
Direcció estratègica i comercial d’hotels 6
Menció de Direcció d’empreses de restauració (DER) ECTS
Primera Llengua estrangera IV 6
Tercera Llengua estrangera I 6
Direcció d’empreses de restauració 6
Gastronomia i enologia 6
Parcs temàtics d’oci i animació 3
Col·lectivitats i catering 6
Restauració Moderna 3
Gestió de compres, aprovisionament i estocs 3
Sistemes d’informació i gestió en el sector hoteler 6
Pràctiques de restauració 6
Direcció estratègica i comercial d’hotels 6


EUTDH ·  Edifici Blanc . Vila Universitària · 08193 Bellaterra · Barcelona (Spain) · T. +34 93 592 97 10 · F. +34 93 5817495
  
Segell Iqua    a+ 9001    a+ 14001    Premis Competitivitat