Curs en Cuina Internacional
Presentació
Aquest curs d'especialització és una proposta per donar una informació sobre els clàssics de la gastronomia gala, oriental i italiana, els plats que li han donat aquesta reputació i quines són les tècniques i manera d'elaborar-los.L'objectiu del curs és donar a conèixer més profundament els diferents costums i cultures gastronòmiques. Cuina Internacional, tant en l'apartat de cultura gastronòmica com en l'apartat pràctic d'elaboracions i dotar-les de les habilitats, del coneixement de les tècniques de l'elaboració.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.
Continguts
- Cuina oriental (I).
- Exposició de diferents ingredients.
- Elaboracions de sushi.
- Cuina oriental (II).
- Exposició de diferents ingredients.
- Elaboracions:
- Arròs tailandès.
- Sopa de miso.
- Fideus d'arròs amb bolets i verdures.
- Cuina Francesa (I)
- Exposició de diferents ingredients.
- Elaboracions d'entrants, carns i aus.
- Cuina Francesa (II)
- Exposició de diferents ingredients.
- Elaboracions de peixos i marisc.
- Cuina Italiana.
- Exposició de diferents ingredients.
- Elaboracions de pasta fresca, pannacotta, tiramisú.
Requisits d'accés
- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Altres persones interessades.
Contacte
Carme Puigpinós March
Telèfon: 935817449
Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat
Web: http://www.eutdh.cat
Curs d'especialització UAB
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 03/04/2017 al 07/04/2017
Castellà (50%), Català (50%)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Certificat d'aprofitament del curs Cuina Internacional
Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris
Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.



