Presentació

En la nostra societat de l'oci cada vegada més es demanen serveis més professionalitzats en la demanda d'aquestes activitats d'oci.
El món de la cocteleria participa d'aquesta mateixa dinàmica.

L'objectiu del curs és qualificar al professional de la cocteleria i dotar-lo de les habilitats, del coneixement de les tècniques de l'elaboració dels còctels, i del coneixement de les característiques generals i específiques de les begudes que configuren un bar americà. Al mateix temps que es treballarà tota una “escenografia” per preparar els combinats reconeguts internacionalment.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Continguts

Primera Sessió: Introducció a l'art de la cocteleria. Còctel Manhattan i Còctel Alexander.
- Història del còctel.
- Tipus de còctels.
- Classificació dels còctels.
- On s'elabora un còctel.
- Funció del gel.
- Sèries de còctels.
- Elaboració de còctels.

Segona Sessió: Alcohols. Elaboració de Còctels de Cava.
- Aiguardents.
- Licors.
- Cremes.
- Consum responsable.
- Elaboració de còctels festius.

Tercera Sessió: Elaboració de Còctels de Sucs Naturals i Envasats.
- Còctels a casa.
- Club del Barman. A.B.E. Catalunya.
- Elaboració de còctels sense alcohol.

Quarta Sessió: Decoracions. Elaboració de Còctels de Creació.
- Decoracions.
- Creació de nous còctels.
- El barman és un artista.
- Elaboració de còctels.

Cinquena Sessió: Noves Tecnologies d'Elaboració.
- Noves tecnologies d'elaboració.
- Elaboració de còctels.

Requisits d'accés

Aquest programa va adreçat a:

- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria
- Persones interessades

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935929712

Correu electrònic: fcontinuada.eutdh@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

2a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Codi de l'estudi: 3447/2
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 22/05/2017 al 26/05/2017
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs L'Art del Còctel

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.