Presentació

En el món de la pastisseria, cada vegada més, es demanen serveis més professionalitzats en la demanda d'aquestes activitats.
L'objectiu del curs és qualificar a totes aquelles persones interessades i dotar-les de les habilitats, del coneixement de les tècniques de l'elaboració de la pastisseria, i del coneixement de les característiques generals i específiques sobre les diferents preparacions de pastisseria tradicional i artesanal, i també d'altres de l'anomenada “pastisseria moderna”(o “postres al plat”) consistent en l'adaptació de diferents tècniques tradicionals a les més noves tendències de rebosteria.

Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Continguts

- Varietats de pa de pessic: veurem els pans de pessic més utilitzats en l'actualitat, amb l'objectiu d'apreciar les diferències existents i les múltiples utilitzacions per cadascun d'ells.

- Postres fets amb pa de pessic: realitzarem 2 pastissos d'estil tradicional, un braç de gitano, i la introducció del pa de pessic en uns postres de plat.

- Cremes, farcits i mousses: treballarem els farcits, cremes de pastisseria i diverses mousses aplicades a la pastisseria artesanal, i postres portats al plat.

- Petit-fours: un apartat de delicadesa extrema, ja que tocarem el delicat i suculent món dels petit-fours.
En la restauració actual el petit-four és un acompanyament deliciós que es serveix en el moment del cafè, amb varietats en color, textura i forma molt apreciades per paladars exigents.

Requisits d'accés

- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Altres persones interessades.

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935817449

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

3a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
0,5 crèdits
Codi de l'estudi: 3434/3
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 21/11/2016 al 25/11/2016
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs Pastisseria per a casa

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.