Curs en Cuina Mediterrània
Presentació
Aquest curs d'especialització és una proposta per oferir conèixer més profundament la Cuina Mediterrània, tant des d'una vessant de cultura gastronòmica, com des d'un àmbit més pràctic d'elaboracions i tast de vins.L'objectiu del curs és qualificar a totes aquelles persones interessades i dotar-les de les habilitats, del coneixement de les tècniques de l'elaboració, i del coneixement de les característiques generals i específiques sobre les diferents preparacions a partir de productes i receptes de diferents indrets i països d'aquesta àrea geogràfica.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.
Continguts
- Sessió 1.
Exposició de diferents ingredients.
Elaboracions d'amanides.
Com es fa un tast de vins.
Maridatges d'amanides i vins.
- Sessió 2.
Exposició de diferents ingredients.
Elaboracions de verdures i hortalisses.
Maridatges de verdures, hortalisses i vins.
- Sessió 3.
Exposició de diferents ingredients.
Elaboracions de pasta fresca.
Maridatges de pasta fresca i vins.
- Sessió 4.
Exposició de diferents ingredients.
Elaboracions de pa, pizza i grissinis .
Maridatges de pa, pizza i grissinis i vins.
-Sessió 5.
Exposició de diferents ingredients.
Elaboracions de formatges.
Maridatges de formatges i vins.
Requisits d'accés
- Professionals del sector de la restauració i hoteleria.
- Altres persones interessades.
Contacte
Carme Puigpinós March
Telèfon: 935817449
Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat
Web: http://www.eutdh.cat
Curs d'especialització UAB
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 15/05/2017 al 19/05/2017
Castellà (50%), Català (50%)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Certificat d'aprofitament del curs Cuina Mediterrània
Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris
Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.