Presentació

Curs destinat per atendre persones que tenen algun tipus d'intolerància als aliments independentment del grau, i també a professionals del sector de l'hostaleria que vulguin donar solucions a possibles clients amb aquestes malalties, principalment sense gluten i sense lactosa.

Continguts

Sessió 1.
- Què són les al.lèrgies.
- Informació sobre la intolerància.
- Tipologies d'al.lèrgies i intoleràncies.
- Resolució de dubtes i consultes.

Sessió 2.
- Protocol d'actuació a la llar.
- Protocol d'actuació en restauració.
- APPCC i contaminació creuada.

Sessió 3. Demostració pràctica de cuina amb productes sense gluten.
- Presentació dels productes i la seva elaboració.
- Plats a partir de la dieta establerta.
- Elaboració, presentació i degustació.

Sessió 4. Demostració pràctica de cuina amb productes sense lactosa.
- Presentació dels productes i la seva elaboració.
- Plats a partir de la dieta establerta.
- Elaboració, presentació i degustació.

Sessió 5. Demostració pràctica de rebosteria i pastisseria amb productes sense gluten i sense lactosa.
- Presentació dels productes i la seva elaboració.
- Plats a partir de la dieta establerta.
- Elaboració, presentació i degustació.

Objectius

Facilitar informació sobre diferents tipus d'al.lèrgies i intoleràncies, es resoldran dubtes i s'establirà un protocol d'actuació, tant a la llar com en el sector de la Restauració.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Requisits d'accés

Aquest programa va adreçat a:

- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Persones interessades.

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935929712

Correu electrònic: fcontinuada.eutdh@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

3a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Codi de l'estudi: 3439/3
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 15/07/2017 al 30/07/2017
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs en Cuina per Intoleràncies

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.