Presentació

L'origen de la destil.lació es perd en el temps. Diuen que els xinesos ja destil•laven fa milers d'anys i que els àrabs van ser els que van dur aquesta tècnica a Europa. Si més no, aquí la destil.lació té un nom propi: Arnau de Vilanova.

L'objectiu es donar a conèixer els secrets de la destil.lació i aprendre a tastar i reconèixer els diferents productes que en sorgeixen. Destil.lats de gra, de vi, macerats, licors etc.

Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.

Continguts

SESSIÓ 1.
- Història.
- Tècniques de destil·lació.
- Els alambins.
- Iniciació al tast.

SESSIÓ 2.
- Destil·lats de gra:
- Vodka
- Ginebra
- Whisky (I)
- Tast de destil·lats del gra.

SESSIÓ 3.
- Destil·lats de gra:
- Whisky (II)
- Altres destil·lats.
- Rom, calvados, tequila.
- Els licors.
- Tast de destil·lats i licors.

SESSIÓ 4.
- Destil·lats de vi:
- Cognac, Armagnac i Brandies.
- Altres destil·lats de vi.
- Grappas, piscos i orujos.
- Tast de destil·lats i licors.

SESSIÓ 5.
- Visita a les Destil·leries de Bodegues Torres.

Requisits d'accés

Aquest programa va adreçat a:

- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Persones interessades.

Contacte

Carme Puigpinós March

Telèfon: 935817449

Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat

Web: http://www.eutdh.cat

Curs d'especialització UAB

3a Edició
Places: 25
Orientació: Professional
0,5 ECTS
Codi de l'estudi: 3435/3
Modalitat: Presencial
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 22/05/2017 al 26/05/2017
Idioma de docència:
Castellà (50%), Català (50%)
Centres responsables:
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Títol que s'obté:
Certificat d'aprofitament del curs en Destil.lats.

Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris

Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.