Curs en Destil.lats
Presentació
L'origen de la destil.lació es perd en el temps. Diuen que els xinesos ja destil•laven fa milers d'anys i que els àrabs van ser els que van dur aquesta tècnica a Europa. Si més no, aquí la destil.lació té un nom propi: Arnau de Vilanova.L'objectiu es donar a conèixer els secrets de la destil.lació i aprendre a tastar i reconèixer els diferents productes que en sorgeixen. Destil.lats de gra, de vi, macerats, licors etc.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.
Continguts
SESSIÓ 1.
- Història.
- Tècniques de destil·lació.
- Els alambins.
- Iniciació al tast.
SESSIÓ 2.
- Destil·lats de gra:
- Vodka
- Ginebra
- Whisky (I)
- Tast de destil·lats del gra.
SESSIÓ 3.
- Destil·lats de gra:
- Whisky (II)
- Altres destil·lats.
- Rom, calvados, tequila.
- Els licors.
- Tast de destil·lats i licors.
SESSIÓ 4.
- Destil·lats de vi:
- Cognac, Armagnac i Brandies.
- Altres destil·lats de vi.
- Grappas, piscos i orujos.
- Tast de destil·lats i licors.
SESSIÓ 5.
- Visita a les Destil·leries de Bodegues Torres.
Requisits d'accés
Aquest programa va adreçat a:
- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Persones interessades.
Contacte
Carme Puigpinós March
Telèfon: 935817449
Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat
Web: http://www.eutdh.cat
Curs d'especialització UAB
Places: 25
Orientació: Professional
0,5 ECTS
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 22/05/2017 al 26/05/2017
Castellà (50%), Català (50%)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Certificat d'aprofitament del curs en Destil.lats.
Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris
Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.