Curs en El Món del Cava
Presentació
En la nostra societat de l'oci cada vegada més es demanen serveis més professionalitzats en la demanda d'aquestes activitats d'oci.El món del cava participa d'aquesta mateixa dinàmica.
L'objectiu del curs és ser una primera aproximació al coneixement de la viticultura i l'enologia, a la conservació i servei dels diferents caves així com al món del tast.
Aprendre a tastar i reconèixer els diferents productes que en sorgeixen. El curs es complementa amb un bloc pràctic, en el que es presentaran i degustaran diferents productes, i es farà el tast en relació a la temàtica de la sessió.
Aquests coneixements s'adquiriran a través de les demostracions en les que participen directament els alumnes.
Continguts
- Definició del cava.
- La regió del cava.
- El terroir del cava.
- Iniciació al tast.
- Varietats de raïm.
- Característiques i aportacions, verema.
- Varietats autòctones.
- Processos d'elaboració.
- Assemblatge.
- Licor d'expedició.
- Classificació del cava.
- Segons criança.
- Segons el sucre.
- Maridatges del cava.
- Cava i gastronomia.
- Tast de caves.
Requisits d'accés
- Professionals del sector de la restauració i l'hoteleria.
- Altres persones interessades en la temàtica.
Contacte
Carme Puigpinós March
Telèfon: 935817449
Correu electrònic: formacio.continuada.fuab@uab.cat
Web: http://www.eutdh.cat
Curs d'especialització UAB
Places: 25
Orientació: Professional
1,5 crèdits
Lloc: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, UAB,Bellaterra (Barcelona)
Dates: del 14/11/2016 al 18/11/2016
Castellà (50%), Català (50%)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Certificat d'aprofitament del curs El Món del Cava
Contacta directament amb la coordinació del programa *Camps obligatoris
Rebràs còpia de la teva consulta per e-mail immediatament i a més t'adjuntem un PDF amb tota la informació del programa.