A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet i Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia  Recerca  Igop 

IGOP - INSTITUT DE GOVERN I POLÍTIQUES PÚBLIQUES


 

L’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) és un institut universitari propi de la UAB que està format per professors/es i investigadors/es que provenen de diverses àrees de les ciències socials, amb predomini de la ciència política i la sociologia, però on hi trobem també economistes, geògrafs, ambientalistes o psicòlegs socials.

Té per objectiu desenvolupar projectes de recerca universitària bàsica i aplicada en el camp de l’anàlisi i gestió de les polítiques públiques, així com esdevenir un espai de formació, debat i intercanvi de sabers, tot articulant coneixement i compromís.

L’activitat de l’IGOP es realitza sobre un ventall ampli de centres d’interès, vinculats especialment al camp de les polítiques socials, educatives, de salut o ambientals, i també de la innovació en les formes de govern i gestió pública, Així com de les dinàmiques de participació i mobilització ciutadana.

De forma paral·lela a l’activitat de recerca l’IGOP compta amb un programa de postgrau, en el marc del qual desenvolupa diversos màsters i postgraus, així com altres activitats formatives vinculades al camp de la intervenció social i les polítiques públiques.

Adreça electrònica: gr.igop@uab.es
web: http://igop.uab.es

Sobre el Web Inici
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats