A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet i Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Facultat de CiŔncies PolÝtiques i de Sociologia  Recerca  Ssasa 

SSASA - SIMULACIË SOCIAL I AN└LISI DE SOCIETATS ARTIFICIALS


El grup de recerca sobre "Simulació Social i Anàlisi de Societats Artificials" del departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona es dedica, des de 2005, a explorar les possibilitats que ofereixen els models informàtics de simulació dins de la teorització i anàlisi de processos i d'institucions socials.

La utilització d'eines informàtiques per a la generació, desenvolupament, observació i anàlisi devida social simuladaobre interessants perspectives epistemològiques i metodològiques en un àmbit en desenvolupament que serveix de pont d'integració fort entre disciplines com ara la intel·ligència artificial, la programació informàtica i la metodologia experimentalista amb les teories de la inter-acció social.

Les línies de treball del grup inclouen la difusió d'aquesta metodologia de recerca, la constitució d'un centre de recursos de referència per a la Simulació Social, el disseny d'una eina de generació de societats artificials, la organització de trobades d'experts i sessions de discussió a la UAB i la participació en projectes de recerca substantius. El grup està obert a la participació de tota persona investigadora o estudiants pre-doctorals interessades.

http://www.uab.cat/ssasa
Miquel.Quesada@uab.cat

 

Sobre el Web Inici
© 2012 Universitat Aut˛noma de Barcelona - Tots els drets reservats