Universitat Autōnoma de Barcelona Māsters i postgraus UAB

Postgrau UAB > Māsters i postgraus

Māsters i Postgraus

Orientats a crear els professionals que requereixen els sectors econōmics i socials més innovadors, els māsters i postgraus de la Universitat Autōnoma de Barcelona sķn una eina fonamental per actualitzar coneixements o per crčixer laboralment. Una inversiķ en la teva carrera professional amb la garantia UAB. L'Escola de Postgrau t'ofereix prop de 300 Māsters i Diplomatures de Postgrau, organitzats en 13 ārees d'interčs.
 

Nota important: Actualment es publica només una part del catāleg 12/13: en els propers dies aniran apareixent més i més programes. Consulta la oferta 11/12 dintre de cada categoria per veure el catāleg de l'any en curs i contacta amb els coordinadors a través del formulari que trobarās en cada fitxa per resoldre els teus dubtes.
 

En la docčncia dels māsters i postgraus UAB hi participen professors, professionals i institucions de fora de la universitat per tal que els estudis tinguin l'orientaciķ prāctica que demana el mercat laboral.

Visita el catāleg on-line a través dels enllaįos a cada categoria que trobarās en el menú de l'esquerra o en aquest mateix text, unes línies més amunt. Fruit del compromís de la Universitat Autōnoma de Barcelona amb una docčncia de qualitat, el nostre catāleg s'actualitza diāriament, de manera que et recomanem que ens visitis sovint per cončixer els nous māsters i postgraus que t'oferim.

ĢVaig escollir la UAB perquč volia cončixer Europa i viure en una ciutat oberta, cosmopolita i amb un important progrés econōmic.ģ

Xie Fang, Xina

Xie Fang (China)

Master en Administraciķ i direcciķ de comerįos i distribuciķ

 

 

Escola de Postgrau

Edicifi U
Campus UAB
08193 Bellaterra
(Cerdanyola del Vallčs)

 

 

 

 

L'Escola de Postgrau de la UAB t'ofereix un ampli catāleg de māsters, postgraus, cursos i doctorats a Barcelona orientats a crear
els professionals i investigadors que demanden els sectors econōmics i socials més innovadors. Sķn els postgraus i māsters UAB:
una inversiķ en la teva carrera laboral amb la garantia i el prestigi de la Universitat Autōnoma de Barcelona.

© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats