A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Guia de l'estudiant 2014-2015 
GUIA DE L'ESTUDIANT 2014-2015


Salutació de la Degana 


Benvolguda i benvolgut estudiant,

En nom de l'equip de govern de la Facultat de Psicologia, de tot el professorat i del personal d'administració i serveis, et dono la benvinguda al curs acadèmic 2014-2015.

L'inici del nou curs simbolitza el començament d'una nova oportunitat per aprendre, un tram del camí, la il·lusió, l'esperança i l'aventura d'iniciar nous propòsits, metes i objectius.

Quan llegeixis aquesta carta ja seràs estudiant de la Facultat, de primer curs o de cursos posteriors, així que et dono l'enhorabona perquè tens davant teu l'oportunitat de “començar i seguir” preguntant, buscant, aprenent i construint la teva vida com a persona i com a futur professional de la logopèdia o de la psicologia, realitzant estudis de grau, màster o doctorat. Confio que aquest nou curs sigui enriquidor, que et permeti i ens permeti a tots seguir aprenent, conscients i atents a tot allò que ens ofereix la rica vida universitària.

El curs acadèmic 2014-15 la Facultat de Psicologia compleix 25 anys, així que serà un any molt  interessant, una fita de la nostra jove història que mereix una celebració especial: Recordar el nostre passat i a totes les persones que van fer possible el desenvolupament de la Facultat juntament amb tots els estudiants que s’hi van formar. Estem, doncs, davant una gran oportunitat per aprendre del passat recordant-lo; projectar el nostre futur i veure com volem que sigui el centre en els propers anys i, sobretot, per aprofitar l'ocasió que ens brinda el present celebrant els 25 anys de la institució. Estàs convidat a participar i a col·laborar en aquesta celebració, que és de tots. 

Amb el curs 2014-15, iniciem també un període molt important per a la psicologia, amb l'inici del Màster universitari en Psicologia General Sanitària, màster reglat i necessari per a l'exercici de la psicologia en l'àmbit de la salut. Aquest màster, arriba després d'una dècada de dur treball i suposa l'esperat reconeixement d'una nova professió sanitària a la qual s'ha denominat “psicologia general sanitària”. Si ets estudiant de psicologia interessat a poder exercir professionalment en temes relacionats amb la salut, has de ser conscient que el període de formació reglada o obligatòria per a l'exercici professional s'ha perllongat.

Per finalitzar, deixo a les teves mans aquesta guia de l'estudiant que té la finalitat d'ajudar-te en tot el que necessitis des del punt de vista acadèmic i per conèixer els diferents serveis que t'ofereix la universitat. En aquest sentit, la guia inclou una breu descripció de l'estructura i de l'organització de la Facultat, els plans d'estudi de cada titulació amb les seves assignatures, les guies docents, els horaris i les diverses normatives acadèmiques. A més, trobaràs informació sobre els programes d'intercanvi, les biblioteques i els diversos serveis que pots utilitzar, entre d’altres aspectes d'interès. 

Et desitjo un curs acadèmic feliç i profitós.

Teresa Gutiérrez Rosado
Degana

 
Índex
 


1. La Facultat 

Organització del centre
Grau en Psicologia

             Informació general
 
  

 4. Reconeixement de crèdits Universitaris5. Estades en altres universitats: els Programes d'Intercanvi6. Pràcticum / Pràctiques Externes7. Treball Fi de Grau8. Calendaris
 
9. Normatives

Estudis de grau i de Màsters Oficials
 
Estudis de Llicenciatura 
 
 
10. Serveis de la Facultat

Altres Serveis UAB

Més serveis
 11. Seguretat i Salut
 


12. Plànols i Accessos

Plànols i accessos


 
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2015 Universitat Aut˛noma de Barcelona