A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet Campus Virtual Facebook
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIË ACAD╚MICA    RECERCA  
 Inici  La facultat  Guia de l'estudiant 2016-2017 
GUIA DE L'ESTUDIANT 2016-2017

 
Índex
 


1.      Salutació de la Degana

Benvolguda i Benvolgut estudiant,

L'equip de govern de la Facultat de Psicologia, el professorat i el personal d'administració i serveis us donen la benvinguda al curs acadèmic 2016-2017, en especial als estudiants que us incorporeu per primera vegada als estudis universitaris. El 2015 vam celebrar els 25 anys de la Facultat de Psicologia que actualment imparteix dues titulacions de grau en ciències de la salut, Psicologia i Logopèdia, cinc titulacions de Màster Universitari i col·labora en un Màster Interuniversitari amb la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona i la Universitat Ramon Llull. Durant aquests anys la Facultat s’ha consolidat com un centre de prestigi que compta amb els recursos humans i materials necessaris per garantir una bona formació als nostres estudiants.

La Guia de l’Estudiant pretén ser una eina de consulta que proporcioni la informació necessària per resoldre qüestions relatives a l’organització acadèmica i administrativa, la utilització dels serveis i les infraestructures, i el coneixement de les normatives que regeixen el funcionament de laUAB i de la Facultat de Psicologia. A la Guia hi trobareu de forma ordenada els enllaços que us portaran als temes més destacats o que requereixen un coneixement precís, com l’organització de les estructures de govern i la gestió acadèmica, les associacions estudiantils o el consell d’estudiants, els plans d’estudi, els horaris de classe i d’avaluació, el calendari del curs, el règim de permanència (convocatòries), els plànols i accessos a la Facultat, etc. Esperem que us sigui útil, i en tot cas podeu escriure els vostres suggeriments a ga.psicologia@uab.cat.

Us desitgem una feliç permanència entre nosaltres i un curs engrescador que us permeti assolir els vostres objectius acadèmics i anhels personals amb el màxim profit possible.

Margarita Martí Nicolovius
Degana

2. La Facultat  Organització del centre
Grau en Psicologia

                Informació general
Llicenciatura de Psicologia

Diplomatura de Logopèdia
              
Extinció del pla d'Estudis i Adaptació al Grau

Màsters Oficials

Màsters  Propis

Programes de doctorat


4. Lliure Elecció
           
Diplomatures i Llicenciatures

5. Reconeixement de crèdits universitaris

6. Estades en altres universitats: els Programes d'Intercanvi

7. Pràcticum / Pràctiques Externes

8. Treball Fi de Grau

9. Calendaris
10. Normatives
 Estudis de grau i de Màsters Oficials
 
11. Serveis de la Facultat
Altres Serveis UAB
12. Seguretat i Salut
13. Plànols i Accessos
          
Plànols i accessos
Inici Mapa del Web Contactar Sobre el web
2017 Universitat Aut˛noma de Barcelona