Control sanitario de los alimentos en las cocinas militares
Roca i Torras, Jaume
Jornadas Científicas (4es: 1995: Madrid)

Data: 1995
Resum: La inspección sanitaria de los alimentos para la tropa, no se empieza a legislar hasta 1908, y que se reforzó con el Reglamento para el "Servicio de Veterinaria en Campaña" de 1927. El laboratorio y Parque Central de Veterinaria Militar se creó en 1938, pasó por diversas ciudades, peró cuando se asentó fué en 1942, en la calle Nuñez de Balboa 72 en Madrid. En 1943 se instauró el Diplomado que duraba dos años; para en 1945 desdoblarse en dos Diplomas de un año de duración cada uno, el de Bacteriología y análisis clínicos y el de Bromatología.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Comunicació de congrés ; recerca ; Text ; Versió publicada
Matèria: Veterinària
Publicat a: IV Jornadas Científicas, Junio 1995, p. 1-4



5 p, 3.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Jaume Roca > Jaume Roca, congressos
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2013-07-24, darrera modificació el 2024-06-12



   Favorit i Compartir