Introducción a la alimentación militar en España (1859-1914)
Fatjó, Pedro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica

Publicación: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2013
Descripción: 29 p.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Castellà
Colección: Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball
Colección: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2013_07
Documento: workingPaper
Materia: Soldats ; Història ; Nutrició ; 1859-1914 ; Espanya

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/222081


29 p, 108.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Working papers > Unidad de Historia Económica. Documentos de trabajo

 Registro creado el 2014-01-24, última modificación el 2020-11-19



   Favorit i Compartir