Introducción a la alimentación militar en España (1859-1914)
Fatjó, Pedro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica

Imprint: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2013
Description: 29 p.
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Castellà
Series: Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball
Series: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2013_07
Document: workingPaper
Subject: Soldats ; Història ; Nutrició ; 1859-1914 ; Espanya

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/222081


29 p, 108.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Working papers > Economic History Unit. Working papers

 Record created 2014-01-24, last modified 2020-11-19



   Favorit i Compartir