Modelado circuital de diferentes configuraciones de antenas microstrip
Mateo López, Gerard
Parrón Granados, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 148 p.
Resum: L'objectiu del projecte es facilitar el disseny i la modificació d'antenes microstrip utilitzant models circuitals. En el document s'exposa conjuntament la teoria de vàries configuracions d'antenes microstrip dispersa en varis documents i les equacions més rellevants per l'anàlisi dels fenòmens que es produeixen en cada model d'antena amb l'objectiu de realitzar un estudi detallat de les tendències dels components de cada configuració. L'estudi de les tendències es realitza per obtenir una relació entre els paràmetres físics i els components dels models circuitals proposats per a cada configuració d'antena microstrip. Utilitzant la teoria exposada en el document i l'estudi realitzat es comprova que és possible facilitar i realitzar modificacions en el disseny d'antenes microstrip mitjançant els models circuitals proposats.
Resum: El objetivo del proyecto es facilitar el diseño y la modificación de antenas microstrip utilizando modelos circuitales. En el documento se expone conjuntamente la teoría de varias configuraciones de antenas microstrip dispersa en varios documentos y las ecuaciones más relevantes para el análisis de los fenómenos que se producen en cada modelo de antena con el objetivo de realizar un estudio detallado de las tendencias de los componentes de cada configuración El estudio de las tendencias se realiza para obtener una relación entre los parámetros físicos y los componentes de los modelos circuitales propuestos para cada configuración de antena microstrip. Utilizando la teoría expuesta en el documento y el estudio realizado se comprueba que es posible facilitar y realizar modificaciones en el diseño de antenas microstrip mediante los modelos circuitales propuestos.
Resum: The goal of this project is to facilitate the design and modification of microstrip antennas using circuit models. The document presents together the theory of various configurations of microstrip antennas scattered in various documents and relevant equations for the analysis of the phenomenon that occur in each antenna model in order to realize a detailed study of the trends of the components of each configuration. The study of the trends is made to obtain a relationship between the physical parameters and components of the proposed circuit models for each microstrip antenna configuration. Using the exposed theory in the document and the realized study it is proved that it is possible to facilitate and make changes in the design of microstrip antennas using the proposed circuit models.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria de Sistemes de Telecomunicació [2500898]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica de Telecomunicació. Especialitat de Sistemes Electrònics
Document: Treball final de grau
Matèria: Antenes (Electrònica) ; Disseny i construccióProjecte
148 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-07-04, darrera modificació el 2022-07-09   Favorit i Compartir