Direcció financera [101752]
Montllor Serrats, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Dirección financiera
Fecha: 2014-15
Resumen: L'assignatura Direcció Financera a la titulació de Gestió Aeronàutica està orientada a conèixer els processos de funcionament del mercat financer i la presa de decisions d'inversió i finançament a les empreses. El seu desenvolupament posarà un èmfasi especial en el sector aeronàutic, concretant-lo en: 1) Trets propis de les inversions del sector, 2) Característiques del finançament del sector i 3) Principals instruments de gestió del risc financer emprats en el sector. 1. Conèixer les característiques del mercat financer i les seves diferències amb el mercat real. 2. Saber analitzar els projectes d'inversió de les empreses 3. Identificar les fonts de finançament de les empreses i analitzar la seva adaptació a les decisions d'inversió 4. Dominar els principis bàsics de gestió del risc.
Resumen: La asignatura Dirección Financiera en la titulación de Gestión Aeronáutica está orientada a conocer los procesos de funcionamiento del mercado financiero y la toma de decisiones de inversión y financiación en las empresas. Su desarrollo pondrá un énfasis especial en el sector aeronáutico, concretándolo en: 1) Características propias de las inversiones del sector, 2) Características de la financiación del sector y 3) Principales instrumentos de gestión del riesgo financiero empleados en el sector. Objetivos: 1. Conocer las características del mercado financiero y sus diferencias con el mercado real. 2. Saber analizar los proyectos de inversión de las empresas. 3. Identificar las fuentes de financiación de las empresas y analizar su adaptación a las decisiones de inversión. 4. Dominar los principios básicos de gestión del riesgo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Gestió aeronàutica [2501233]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Gestió Aeronàutica [829]Català
4 p, 138.2 KB

Castellà
3 p, 131.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2014-09-12, última modificación el 2018-09-07   Favorit i Compartir