Treball de Fi de Màster [43427]
Pellicer Vilà, Eva Maria (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Treball de Fi de Màster
Fecha: 2014-15
Resumen: El Treball de Fi de Màster té com a objectiu introduir els estudiants en R&D en Nanociència i Nanotecnologia (N+N) ja sigui a través d'un treball de recerca experimental, teòric o de simulació. Els estudiants adquiriran coneixements en diverses tècniques involucrades en un o més aspectes del disseny, preparació, manipulació, síntesi, caracterització i aplicacions de nanomaterials i/o nanodispositius. El Treball de Fi de Màster (15 ECTS) s'entén com a una síntesi de les habilitats i coneixements adquirits pels estudiants al llarg de tot el Màster i té com a estadi previ la recerca bibliogràfica i planificació dutes a terme en el mòdul de l'Estat de l'Art i Metodologies per a la Recerca (9 ECTS). El Treball de Fi de Màster es durà a terme en un grup de recerca sota la supervisió d'un professor/investigador que haurà de pertànyer a un departament de la UAB o institució involucrades en el Màster (CNM, ICN2 o ICMAB), o bé un professional que desenvolupi la seva tasca en l'àmbit de la N+N en un altra institució pública o privada. En qualsevol cas, el director del treball ha d'ésser doctor. Si el director no pertany a la UAB o no és un professor del màster o investigador que treballi al CNM, ICN2 o ICMAB, el Comitè del Màster assignarà un tutor a l'estudiant.
Resumen: The Master's Thesis is aimed at introducing the students to R&D in Nanoscience and Nanotechnology (N+N) through an experimental, theoretical or simulation approach. The students will gain knowledge on several techniques involved in one or more aspects of the design, preparation, handling, manufacturing, characterization and applications of nanomaterials and related nanodevices. The Final Master Thesis (15 ECTS) should serve as a synthesis of skills and knowledge acquired during the full Master's program and it is built on the outcome of a previous bibliographic/work planning -State-of-the-Art and Research Methodologies (9 ECTS)-. The Final Master's Thesis will be developed within a research group under the supervision and direction of a teacher (director). A teacher/researcher belonging to any of the Departments/Institutions (CNM, ICN2 or ICMAB) involved in the Master or a professional working in the master field in other public or private institution can be appointed as a Master's Thesis Director. In all cases the Director shall hold a doctoral degree. If the Director does not belong to the Universitat Autònoma de Barcelona, nor he/she is a master teacher or a researcher at CNM, ICN2, or ICMAB, a tutor might be appointed by the Master's Committee.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology [4314939]
Plan de estudios: Nanociència i Nanotecnologia Avançades / Advanced Nanoscience and Nanotechnology [1276]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Anglès
4 p, 99.6 KB

Català
4 p, 100.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2014-09-17, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir