XVI Congreso de Geógrafos Españoles : Màlaga, del 9 al 12 de desembre de 1999
Romagosa Casals, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Pèlachs Mañosa, Albert (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Título variante: XVI Congreso de Geógrafos Españoles : Málaga, 9 al 12 de diciembre de 1999
Título variante: XVIème Congrés des Géographes Espagnols : Málaga, 9-12 decémbre 1999
Título variante: XVI Conference of Spanish Geographers : Málaga, December 9th to 12th 1999
Fecha: 2000
Resumen: Del 9 al 12 de desembre de 1999 va tenir lloc a Màlaga el XVI Congrés de Geògrafs Espanyols, convocat per l'Associació de Geògrafs Espanyols. El congrés va tenir com a lema principal «El territori i la seva imatge» i es va estructurar en quatre ponències: la dinàmica natural del paisatge; els espais del turisme; els llocs i els processos de globalització, i la ciutat de finals de segle: realitat i projecte.
Resumen: Del 9 al 12 de diciembre de 1999 tuvo lugar en Málaga el XVI Congreso de Geógrafos Españoles, convocado por la Asociación de Geógrafos Españoles. El congreso tuvo como lema principal «El territorio y su imagen» y fue estructurado en cuatro ponencias: la dinámica natural del paisaje; los espacios del turismo; los lugares y los procesos de globalización, y la ciudad de finales de siglo: realidad y proyecto.
Resumen: Du 9 au 12 décembre 1999 a eu lieu à Málaga le XVIème Congrés des Géographes Espagnols, convoqué par l'Association de Géographes Espagnols. Le congrés s'organise sur le thème général «Le territoire et son image» et autour de quatre sessions de travail: la dynamique naturelle du paysage; les espaces du tourisme; les lieux et les processus de globalisation, et la ville de fin de siècle: réalité et projet.
Resumen: The XVI Congress of Spanish Geographers, organized by the Association of Spanish Geographers, took place in Málaga from 9th to 12th December 1999. The main theme of the Congress was «The territory and its image» and it was divided in four subtopics: the nat- ural dynamics of landscape; tourism environments; places and globalization processes, and the city at the end of the century: reality and projection.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Documento: article ; recerca ; publishedVersion
Materia: Paisatge ; Turisme ; Globalització ; Ciutat ; Paisaje ; Turismo ; Globalización ; Ciudad ; Paysage ; Tourisme ; Globalisation ; Ville ; Landscape ; Tourism ; Globalization ; City
Publicado en: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 37 (2000) , p. 117-119, ISSN 0212-1573

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/index
Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/31728


3 p, 36.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > Documents d'anàlisi geogràfica
Artículos > Artículos de investigación

 Registro creado el 2006-03-13, última modificación el 2019-11-27   Favorit i Compartir