El retablo de la Catedral de Segorbe / Ramón Rodríguez Culebras
Rodríguez Culebras, Ramón
Tipografía M. Tenas

Publicación: Segorbe : Tipografía M. Tenas, 1965
Descripción: 43 p.
Resumen: Monografia sobre el retaule major de la Catedral de Santa Maria de l'Assumpció de Sogorb, sobre la vida de Jesús i Maria. Aquest retaule actualment es conserva al museu catedralici de la Catedral. L'obra és de Vicent Macip (1475-1545) i del seu fill Joan de Joanes (de nom real Joan Vicent Macip, 1510-1579), qui va realitzar les seves primeres obres juntament amb el seu pare.
Resumen: Monografía sobre el retablo mayor de la Catedral de Santa María de la Asunción de Segorbe, sobre la vida de Jesús y María. Este retablo se conserva actualmente en el museo de la Catedral. La obra es de Vicent Macip (1475-1545) y de su hijo, Juan de Juanes (de nombre real Joan Vicent Macip, 1510-1579), que realizó sus primeras obras junto a su padre.
Resumen: Monograph on the altarpiece of the Cathedral of the Assumption of Our Lady of Segorbe, on the life of Jesus and Mary. This altarpiece is currently housed in the Cathedral Museum of the Cathedral. The work is by Vicent Macip (1475-1545) and his son Joan de Joanes (real name Joan Vicent Macip, 1510-1579), who made his first works together with his father.
Nota: Bibliografia
Nota: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Nota: Localització de l'original: Col·lecció particular
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Castellà.
Documento: book ; Text
Materia: Retaules del Renaixement ; País Valencià ; Catedral de Segorbe29 p, 23.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Biblioteca Digital de Historia del Arte Hispánico
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2015-05-06, última modificación el 2019-07-20   Favorit i Compartir