Organic cultivation of jasmine and tea increases carbon sequestration by changing plant and soil stoichiometry - Wang, Weiqi (Fujian Normal University. Institute of Geography) ; Min, Qingwen (Zhongguo ke xue yuan. Institute of Geographical Sciences and Natural Resources Research) ; Sardans i Galobart, Jordi (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Wang, Chun (Fujian Normal University. Institute of Geography) ; Asensio, Dolores (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Bartrons Vilamala, Mireia (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Peñuelas, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.