Necessitats educatives específiques sensorials [102025]
Sanahuja Gavaldà, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Título variante: Specific Educational Sensorial Needs
Título variante: Necesidades educativas específicas sensoriales
Fecha: 2016-17
Resumen: Aquesta assignatura forma part de la matèria Necessitats Educatives Específiques. En el marc de l'escola inclusiva actual, es fa necessari un context en el que el docent com agent d'innovació i gestió de la diversitat faciliti la transformació de l'escola ordinària a fi i efecte d'augmentar la seva capacitat per atendre a tot l'alumnat posant l'èmfasi en l'alumnat amb necessitats educatives específiques de caràcter sensorial. Els dos objectius formatius a aconseguir són: 1. Adaptar processos d'ensenyament-aprenentatge per donar resposta a les necessitats educatives de l'alumnat en contextos de diversitat. 2. Dinamitzar processos d'inclusió educativa dins d'un marc col·laboratiu en espais multiprofessionals.
Resumen: This subject is part of the Inclusive Education subject. In the context of the current inclusive school, it is necessary to have a context in which the teacher is an innovator agent and manager of the diversity that eases the transformation of the ordinary school with the aim to increase its capability to attend all the students giving emphasis to students with specific cognitive learning needs. The two aims to achieve are: 1. Adapt the teaching-learning process to solve the students educational needs in diversity contexts 2. Energize the educational inclusive process in a collaborative context in multiprofesional areas.
Resumen: En el marco de la escuela inclusiva actual, se hace necesario un contexto en el que el docente como agente de innovación y gestión de la diversidad facilite la transformación de la escuela ordinaria a fin y efecto de aumentar su capacidad para atender a todo el alumnado poniendo el énfasis en el alumnado con necesidades educativas de carácter sensorial. Los dos objetivos formativos a conseguir son: 1. Adaptar procesos de enseñanza-aprendizaje para dar respuesta a las necesidades educativas del alumnado en contextos de diversidad. 2. Dinamizar procesos de inclusión educativa dentro de un marco colaborativo en espacios multiprofesionales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Educació Infantil [2500797] ; Educació primària [2500798]
Plan de estudios: Grau en Educació infantil [847] ; Graduat o Graduada en Educació Primària [896]Català
5 p, 81.5 KB

Anglès
5 p, 78.0 KB

Castellà
5 p, 79.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2020-02-02   Favorit i Compartir