Creació d'Empreses [102364]
Guallarte Nuez, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Entrepreneurship
Título variante: Creación de Empresas
Fecha: 2016-17
Resumen: L'objectiu fonamental d'aquesta assignatura és estudiar el procés de creació d'una empresa (des de la idea inicial a la fundació legal de l'empresa) a través de l'anàlisi i desenvolupament del PROJECTE o PLA d'Empresa, sent aquest aquell document escrit que conté els aspectes més rellevants relatius a l'engegada i llançament d'un negoci. S'explicarà en què consisteix un pla d'empresa, quines funcions té, així com quins són les parts més importants del mateix. A més, també es tractaran temes relatius a la funció empresarial i la creació d'empreses no directament relacionats amb l'elaboració del pla d'empresa, com per exemple, la importància de les noves empreses en l'actualitat, les característiques de l'empresari, altres formes de crear empreses (franquícia, compra d'empreses, etc. ), problemes en el procés de creació d'empreses, les xarxes de l'empresari, etc.
Resumen: The main target of this subject is to study the new venture creation process (from the initial idea to the legal status of the business) through the design and analysis of a BUSINESS PLAN development. A business plan is understood as a written document in which the most relevant aspects of the new venture in terms of start up process and business launching are stated. This course will focus on what a business plan is, what are its functions as well as its main sections. Furthermore, it will cover topics dealing with the management function and entrepreneurship not directly related with the business plan development, such as the relevance of entrepreneurship today, the entrepreneur's characteristics, other ways of creating businesses (franchise, buying other firms, etc. ), problems in the creation process, entrepreneurs' networks, etc.
Resumen: El objetivo fundamental de esta asignatura es estudiar el proceso de creación de una empresa (desde la idea inicial a la fundación legal de la empresa) a través del análisis y desarrollo del PROYECTO O PLAN DE EMPRESA, siendo éste aquél documento escrito que contiene los aspectos más relevantes relativos a la puesta en marcha y lanzamiento de un negocio. Se explicará en qué consiste un plan de empresa, qué funciones tiene, así como cuáles son las partes más importantes del mismo. Además, también se tratarán temas relativos a la función empresarial y la creación de empresas no directamente relacionados con la elaboración del plan de empresa, como por ejemplo, la importancia de las nuevas empresas en la actualidad, las características del empresario, otras formas de crear empresas (franquicia, compra de empresas, etc. ), problemas en el proceso de creación de empresas, las redes del empresario, etc.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Economia [2501573] ; Dret [2501572]
Plan de estudios: Administració i Direcció d'Empreses [950] ; Graduat o Graduada en Economia [952]Català
6 p, 83.9 KB

Anglès
5 p, 82.6 KB

Castellà
5 p, 81.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2016-07-15, última modificación el 2018-10-27   Favorit i Compartir