Data: |
2016-17 |
Resum: |
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de ser capaç de: 1. Identificar la normativa legal vigent, tant pel que fa a les lleis en vigor com al manteniment de les instal·lacions. 2. Conèixer la necessitat d'aplicar la normativa i les seves repercussions penals en cas d'incompliment. 3. Tenir criteri pel disseny i posada en marxa d'instal·lacions hoteleres i de restauració en general. 4. Saber organitzar el manteniment d'una instal·lació hotelera. 5. Identificar els costos energètics de funcionament d'una instal·lació hotelera respecte a: aigua, gas, electricitat i altres. 6. Conèixer els mètodes d'estalvi energètic. 7. Identificar el marc legal de la Comunitat Econòmica Europea. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Pla d'estudis: |
Grau en Direcció Hotelera |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |