Data: |
2016-17 |
Resum: |
1. - Aproximar l'alumne a la realitat laboral del sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar a la pràctica els coneixements teòrics i les habilitats dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. 3. - Facilitar l'adquisició de de capacitats professionals, coneixements, habilitats i actituds necessàries pel desenvolupament de la seva tasca professional futura. 4. - Adquirir experiència i coneixement en el món professional real i de les empreses. 5. - Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques. COMPETÈNCIES ESPECÍFIQUES CE26. Integrar coneixements i habilitats per a exercir, amb criteris de professionalitat, les funcions pròpies del lloc de treball en l'àmbit de la restauració. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Pla d'estudis: |
Grau en Direcció Hotelera |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |