Quesos La Faya
Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

Data: 2015
Resum: La Faya es una pequeña empresa familiar dedicada a la comercialización de productos de origen ovino ecológico cuyas fincas se encuentran en el Parque Natural de Los Arribes del Duero. Actualmente la granja cuenta con 900 ovejas de raza pura Churra. Ángeles y Miguel, al frente actualmente del proyecto con el apoyo del resto de su familia, pudieron realizar su actividad gracias a tierras y medios de producción de la familia, financiación y préstamos de redes de confianzas y de entidades financieras. Además de las formas de comercialización principales, La Faya tiene un sitio web para venta on-line.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original, no s'utilitzin amb finalitats comercials i se'n reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: La revuelta al campo
Document: Vídeo
Matèria: Experiències inspiradores ; Sobirania alimentària





Quesos La Faya

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG)
Documents gràfics i multimèdia > Vídeos

 Registre creat el 2017-07-10, darrera modificació el 2023-06-11



   Favorit i Compartir