Huerta Madre Vieja
Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

Data: 2014
Resum: Pablo y Rubén realizan reparto a grupos con una demanda mínima de cinco cestas semanales. La composición de las cestas varían entre 3 y 10 kg de verduras frescas de temporada, ya sea con frecuencia semanal o quincenal, siendo ambos aspectos decididos por el grupo y sus miembros. El sistema de venta a grupos de consumo, formales e informales, permite garantizar un sustento económico suficiente a los dos integrantes, que ya piensan en ampliar a una persona más. Al principio el proyecto pudo contar con tierra y medios de producción de la familia, algunos ahorros propios y préstamos de la familia o de redes de confianza.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original, no s'utilitzin amb finalitats comercials i se'n reconegui l'autoria. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: La revuelta al campo
Document: Vídeo
Matèria: Experiències inspiradores ; Sobirania alimentària





Huerta Madre Vieja

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG)
Documents gràfics i multimèdia > Vídeos

 Registre creat el 2017-07-10, darrera modificació el 2023-06-11



   Favorit i Compartir