Litigació Civil [42471]
Gete-Alonso Calera, MARIA DEL CARMEN
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Litigación Civil
Data: 2017-18
Resum: Es persegueix que els estudiants adquireixin les aptituds necessàries per preparar i dirigir un procés civil, en qualsevol de les seves modalitats i tant des de la posició d'actor com la de demandat. El mòdul de Litigació Civil es subdivideix, a efectes docents, en dos submòduls: - Litigació Civil 1 (Temes de Dret civil i de Dret mercantil) Coordinadora: Prof. Dra. Mª del Carmen Gete-Alonso y Calera. - Litigació Civil 2 (Dret processal civil) Coordinador: Prof. Dr. Manuel Jesús Cachón Cadenas. Cada submòdul s'organitza i es qualifica de manera independent, però la qualificació final és única del mòdul de Litigació Civil, resultant de la suma entre les notes dels dos submòduls. Per l'obtenció de la nota final, a més en cada part es té en compte la nota obtinguda en l'avaluació continuada.
Resum: Se persigue que los estudiantes adquieran las aptitudes necesarias para la preparar y dirigir un proceso civil, en cualquiera de sus modalidades y tanto desde la posición de actor como la de demandado. El módulo de Litigación Civil se subdivide, a efectos docentes, en dos submódulos: - Litigación Civil 1 (Temas de Derecho civil y de Derecho mercantil) Coordinadora: Prof. Dra. Mª del Carmen Gete-Alonso y Calera. - Litigación Civil 2 (Derecho procesal civil) Coordinador: Prof. Dr. Manuel Jesús Cachón Cadenas. Cada submódulo se organiza y se califica de manera independiente, pero la calificación final es única nota del módulo de Litigación Civil, resultante de la suma entre las notas de los dos submódulos. Para la obtención de la nota final, además en cada parte se tiene en cuenta la nota obtenida en la evaluación continua.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: 4313312 [4313312]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Advocacia [1121]Català
12 p, 95.6 KB

Castellà
11 p, 94.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-12, darrera modificació el 2018-10-21   Favorit i Compartir