Pràctiques en Empreses [42952]
Benet i Català, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Fecha: 2017-18
Resumen: L'objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant adquireixi competències relacionades amb l'exercici professional, promovent una actitud proactiva i emprenedora. Les Pràctiques en empreses es realitzen en el marc del mòdul " Pràctiques en empreses" , que inclou empreses i institucions públiques. El mòdul té una càrrega docent de 9 ECTS i està pensat per a aquells estudiants que volen orientar el màster al vessant professional. El mòdul comprèn un període de pràctiques en empreses públiques o privades, on l'estudiant té l'oportunitat de consolidar la seva formació, integrant els coneixements apresos, reflexionant sobre les competències professionals i desenvolupant les habilitats adquirides. En aquest sentit, l'objectiu principal d'aquesta estada és potenciar al màxim la interacció dels alumnes del màster amb l'entorn professional del màster. Per a la seva consecució es disposa de convenis de col·laboració amb diferents empreses i institucions públiques relacionades i de referència en l'àmbit del màster. Cada estudiant disposarà d'un tutor de pràctiques vinculat a l'empresa que supervisarà i valorarà el seu treball mitjançant un informe de progrés de les tasques que ha realitzat i a través de la valoració dels informes de seguiment que realitzarà l'estudiant. Els informs de seguiment en seran com mínim dos, un al mes d'iniciada l'activitat i l'altre al final de l'estada i tindran una extensió màxima de 300 paraules. Contindran informació relativa al cronograma de les tasques desenvolupades, els resultats principals i el pla de treball previst o desenvolupat. D'altra banda, la gestió acadèmica del mòdul la farà el coordinador del mòdul que s'encarregarà de les següents funcions: i) Assessorar als alumnes quin és el centre més indicat per realitzar les pràctiques en funció dels seus interessos i habilitats ii ) Comprovar l'adequació del perfil del candidat a les necessitats de l'empresa on realitzarà les seves pràctiques iii ) Distribuir els alumnes en els diferents centres intentant satisfer al màxim les seves preferències iv ) Mantenir el contacte amb els centres col·laboradors per conèixer les seves necessitats i interessosmés immediats v ) Avaluar el grau de satisfacció de l'alumne una vegada finalitzat el període de pràctiques a través de la revisió del formulari " Full de satisfacció de l'alumne".
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Citogenètica i Biologia de la Reproducció [4313782]
Plan de estudios: Màster Universitari en Citogenètica i Biologia de la Reproducció [1151]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 74.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2017-09-15, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir