Identification and quantification of organic aerosol from cooking and other sources in Barcelona using aerosol mass spectrometer data - Mohr, C. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; DeCarlo, P. F. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Heringa, M. F. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Chirico, R. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Slowik, J. G. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Richter, R. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Reche Andúgar, Cristina (Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua) ; Alastuey, Andrés (Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua) ; Querol Carceller, Xavier (Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua) ; Seco, Roger (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Peñuelas, Josep (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals) ; Jiménez, J. L. (University of Colorado. Department of Chemistry and Biochemistry) ; Crippa, M. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Zimmermann, R. (University of Rostock. Institute of Chemistry) ; Baltensperger, U. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry) ; Prévôt, A. S. H. (Paul Scherrer Institut. Laboratory of Atmospheric Chemistry)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.