Cap a una atenció integrada social i sanitària : per un nou model centrat en les persones
Canal i Oliveras, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)
Vilà, Antoni (Vilà Mancebo) (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)

Imprint: Barcelona : Taula d'entitats del Tercer. Sector Social de Catalunya, 2015
Abstract: L'evolució demogràfica i social dels països d'economia avançada, i particularment els d'Europa, fa que les situacions personals de dependència, cronicitat i discapacitat siguin cada vegada més freqüents i més complexes. Les persones que es troben en aitals situacions, bé sigui per una discapacitat de naixement o sobrevinguda, o bé per la seva avançada edat, necessiten ajuda per poder dur a terme una vida digna i autònoma. Parlem de suports que poden ser de molts tipus –des de la supervisió mèdica a un simple acompanyament-, i d'intensitats diverses –un cop a la setmana o 24 hores al dia-, però que tenen en comú el fet de ser requerits de forma continuada, durant alguns dies, o setmanes, o mesos, o fins i tot permanentment.
Rights: Tots els drets reservats
Language: Català.
Series: Dossier Catalunya Social. Propostes des del Tercer Sector, 43
Document: book

Adreça alternativa: http://www.tercersector.cat/activitats/debats-catalunya-social/debat-x-cap-una-atencio-integrada-social-i-sanitaria-un-nou-model


56 p, 888.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Social and Legal Sciences > Instituto de Gobierno y Políticas Públicas (IGOP)
Books and collections > Books

 Record created 2018-05-02, last modified 2019-07-21   Favorit i Compartir