Dret Civil II [102240]
Gete-Alonso Calera, Ma. del Carmen
Cecchini Rosell, Xavier
Prats Albentosa, Lorenzo
Izquierdo Grau, Guillem
Núñez Zorrilla, Ma. Carmen
Alonso Suárez, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Título variante: Civil Law II
Título variante: Derecho Civil II
Fecha: 2018-19
Resumen: Dret Civil II (Obligacions) és una de les parts en què es distribueix, a efectes de docència i avaluació, la matèria de Dret Civil en el Grau de Dret: s'imparteix en el primer quadrimestre del segon any. L'assignatura se centra en les relacions jurídiques obligatòries, els conceptes fonamentals i el règim del que constitueix el nucli del dret patrimonial. És una matèria essencial en el Grau atès que els conceptes, institucions i règims jurídics d'aquestes relacions s'integren i són necessàries per a una gran part de les assignatures tant de Dret Civil com de la resta del Grau de caràcter jurídic que tenen per objecte les relacions patrimonials. Aquesta assignatura acadèmicament és necessària per adquirir i assumir els conceptes generals de les relacions obligatòries que després s'han de desenvolupar en les altres assignatures de Dret civil i especialment en les optatives. El Dret Civil II (Obligacions) és el fonament a partir del qual es desenvoluparan, d'una banda, el Dret Civil III (Contractes) i el Dret Civil IV (Drets reals) i d'una altra, les optatives de Dret de família, Dret de Successions, Dret de menors, Responsabilitat civil i Dret de consum. A més aquesta matèria té una incidència especial en una gran part d'altres assignatures del Grau. Entre els objectius concrets, l'estudi de les matèries de Dret Civil II (Obligacions) permetrà a l'estudiant: - Identificar l'objecte, les fonts i els conceptes fonamentals del dret d'obligacions, i assumir-los. - Diferenciar les relacions jurídiques patrimonials. - Comprendre i assumir els elements bàsics del Dret d'obligacions.
Resumen: Derecho Civil II (Obligaciones) es una de las partes en las que se distribuye, a efectos de docencia y evaluación, la materia de Derecho Civil en el Grado de Derecho: se imparte en el primer cuatrimestre del segundo año. La asignatura se centra en las relaciones jurídicas obligatorias, los conceptos fundamentales y el régimen de lo que constituye el núcleo del derecho patrimonial. Es una materia esencial en el Grado dado que los conceptos, instituciones y regímenes jurídicos de estas relaciones se integran y son necesarias para una gran parte de las asignaturas tanto de Derecho Civil como del resto de las del Grado de carácter jurídico cuyo objeto son las relaciones patrimoniales. Esta asignatura académicamente es necesaria para adquirir y asumir los conceptos generales de las relaciones obligatorias que después se han de desarrollar en las demás asignaturas de Derecho civil y especialmente en las optativas. El Derecho Civil II (Obligaciones) es el fundamento a partir del que se desarrollarán, de una parte, el Derecho Civil III (Contratos) y el Derecho Civil IV (Derechos reales) y de otra, las optativas de Derecho de familia, Derecho de Sucesiones, Derecho de menores, Responsabilidad civil y Derecho de consumo. Además esta materia tiene una incidencia especial en una gran parte de otras asignaturas del Grado. Entre los objetivos concretos, el estudio de las materias de Derecho Civil II (Obligaciones) permitirá al estudiante: - Identificar el objeto, las fuentes y los conceptos fundamentales del derecho de obligaciones, y asumirlos - Diferenciar las relaciones jurídicas patrimoniales. - Comprender y asumir los elementos básicos del Derecho de obligaciones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Dret [2500786]
Plan de estudios: Grau en Dret [949]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 95.7 KB

Anglès
Versió reduïda
4 p, 76.4 KB

Castellà
10 p, 97.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2024-04-06



   Favorit i Compartir