Pràctiques Externes [104052]
Coello Bonilla, Jordi
Muñoz Tapia, Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Prácticas Externas
Fecha: 2018-19
Resumen: L'adquisició de fonaments teòrics i experimentals ha de permetre a l'estudiant del Grau desenvolupar la seva carrera professional. L'assignatura de Pràctiques Externes (PE) té com a principal objectiu introduir als estudiants en el món professional. Així doncs, aquesta assignatura pretén que els estudiants desenvolupin una activitat fora de les instal·lacions de la UAB i puguin portar a terme projectes pràctics de qualsevol tipus en una empresa del sector químic. Com a objectiu addicional, l'assignatura podria ser una via d'inserció laboral pels estudiants del Grau, especialment si cursen aquesta assignatura al final dels seus estudis. Existeixen dues modalitats per realitzar aquesta assignatura: a) La convencional, en que l'alumne realitza 300 h en una empresa i obté, després de l'avaluació positiva de l'empresa i el tutor, el 12 crèdits de l'assignatura. El nombre de places ve limitat únicament pel nombre d'empreses que col·laboren amb l'assignatura acollint estudiants. b) La que combina l'assignatura amb el Treball Fi de Grau. En aquesta modalitat, per la que hi ha un nombre de places limitat, l'alumne realitza 600 h a l'empresa i obté, després de les avaluacions positives de les dues assignatures, els 12 crèdits de Pràctiques externes, més els 15 del Treball Fi de Grau.
Resumen: La adquisición de fundamentos teóricos y experimentales debe permitir al estudiante del Grado desarrollar su carrera profesional. La asignatura de Prácticas Externas (PE) tiene como principal objetivo introducir a los estudiantes en el mundo profesional. Así pues, esta asignatura pretende que los estudiantes desarrollen una actividad fuera de las instalaciones de la UAB y puedan llevar a cabo proyectos prácticos de cualquier tipo en una empresa del sector químico. Como objetivo adicional, la asignatura podría ser una vía de inserción laboral para los estudiantes del Grado, especialmente si cursan esta asignatura al final de sus estudios. Existen dos modalidades para realizar esta asignatura: a) La convencional, en que el alumno realiza 300 h en una empresa y obtiene, tras la evaluación positiva de la empresa y el tutor, los 12 créditos de la asignatura. El número de plazas viene limitado únicamente por el número de empresas que colaboran con la asignatura acogiendo estudiantes. b) La que combina la asignatura con el Trabajo Fin de Grado. En esta modalidad, para la que hay un número de plazas limitado, el alumno realiza 600h en la empresa y obtiene, tras las evaluaciones positivas de las dos asignaturas, los 12 créditos de Prácticas Externas, más los 15 del Trabajo Fin de Grado.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Química [2502444]
Plan de estudios: Grau en Química [953]Català
5 p, 84.6 KB

Castellà
4 p, 82.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir