Treball de Final de Grau [103989]
Fernández-Cano, María Isabel
San Rafael Gutiérrez, Sabiniana
Feijoo Cid, Maria
Jiménez Pera, Miguel
Sist Viaplana, Xènia
Moreu Valls, Andrea
Granel, Nina
Watson Badia, Eva Carolina
Mestres Soler, Olga
Leyva-Moral, Juan M
Checa Jiménez, Caterina
Aguayo-Gonzalez, Mariela
Roldán Merino, Juan Francisco
Arreciado Marañón, Antonia
Manresa, J. M
Rueda López, Justo
Téllez Velasco, David
Gomez Ibañez, Rebeca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Título variante: Trabajo de fin de grado
Fecha: 2018-19
Resumen: Formular un problema o pregunta de recerca identificant els diferents components de l'enunciat. Realitzar una revisió bibliogràfica sobre la evidència científica que existeix sobre el problema de recerca elegit. Redactar els antecedents o marc teòric, base científica de la pregunta d'investigació. Formular la hipòtesi i els objectius d'investigació. Justificar la utilitat i aplicació dels resultats de la recerca Precisar la metodologia idònia per assolir els objectius de la recerca. Considerar els possibles conflictes ètics Elaborar un pla de treball amb un cronograma que garanteixi que el projecte de recerca és viable en el temps.
Resumen: Formular un problema o pregunta de investigación identificando los diferentes componentes del enunciado. Realizar una revisión bibliográfica sobre la evidencia científica que existe sobre el problema de investigación elegido. Redactar los antecedentes o marco teórico/base científica de la pregunta de investigación. Formular la hipótesis y los objetivos de investigación. Justificar la utilidad y aplicación de los resultados de la investigación. Precisar la metodología idónea para alcanzar los objetivos de la investigación. Considerar los posibles conflictos éticos. Elaborar un plan de trabajo con un cronograma que garantice que el proyecto de investigación es viable en el tiempo.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Infermeria [2500891]
Plan de estudios: Grau en Infermeria [830]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 85.9 KB

Castellà
5 p, 82.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-06, última modificación el 2023-07-17



   Favorit i Compartir