Dret del Treball i de la Seguretat Social I [102292]
Gala Durán, Carolina
Fuste Miquela, Josep Maria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Employment and Social Security Law I
Títol variant: Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social I
Data: 2018-19
Resum: Dret del Treball I és una assignatura que s'imparteix al primer quadrimestre del tercer any de carrera. Es tracta d'una assignatura que serveix per tal que l'alumne adquireixi els elements estructurals d'una matèria que té la seva continuïtat en el segon quadrimestre en l'assignatura Dret del Treball i de la Seguretat Social II. Dret del Treball I té la utilitat acadèmica d'establir les bases conceptuals bàsiques de les fonts de l'ordenament jurídic laboral, delimitar-ne el seu objecte i els seus subjectes individuals i col·lectius. Des de la perspectiva formativa, Dret del Treball I pretén de l'estudiant l'assoliment de diversos objectius entre els quals destaquen particularment: - Identificar l'objecte, les fonts i els principis del Dret del Treball. - Diferenciar entre els diversos subjectes que interactuen en l'àmbit del Dret del treball. - Identificar els drets laborals col·lectius, participació, negociació i conflicte, amb especial atenció a la llibertat sindical, el seu àmbit subjectiu i el seu contingut.
Resum: Derecho del Trabajo I es una asignatura que se imparte en el primer cuatrimestre del tercer año de carrera. Se trata de una asignatura que sirve para que el alumno adquiera los elementos estructurales de una materia que tiene su continuidad en el segundo cuatrimestre en la asignatura Derecho del Trabajo II. Derecho del Trabajo I tiene la utilidad académica de establecer las bases conceptuales básicas de las fuentes del ordenamiento jurídico laboral, delimitar su objeto y sus sujetos individuales y colectivos. Desde la perspectiva formativa, Derecho del Trabajo I pretende del estudiante el logro de diversos objetivos entre los que destacan particularmente: - Identificar el objeto, las fuentes y los principios del Derecho del Trabajo. - Diferenciar entre los diversos sujetos que interactúan en el ámbito del Derecho del Trabajo. - Identificar los Derechos laborales colectivos, participación, negociación y conflicto, con especial atención a la libertad sindical, su ámbito subjetivo y su contenido.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Dret [2500786]
Pla d'estudis: Grau en Dret [949]Català
11 p, 95.9 KB

Anglès
Versió reduïda
4 p, 69.4 KB

Castellà
9 p, 91.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-10-20   Favorit i Compartir