Pràctiques de camp en antropologia social i cultural II [101262]
Álvarez Litben, Silvia Graciela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Prácticas de campo en antropología social y cultural II
Data: 2018-19
Resum: L'assignatura Pràctiques de Camp en Antropologia Social i Cultural II -d'ara en endavant Camp II-, és la quarta d'un itinerari de quatre que es desenvolupa al llarg de dos anys d'estudis -segon i tercer curs de Grau. Aquest itinerari finalitza amb el Treball de Fi de Grau (TFG), a quart curs. Els objectius de l'assignatura són: - Assolir i completar, mitjançant la continuació d'un treball de camp de caràcter prospectiu iniciat a Camp I, un coneixement directe dels avantatges, les potencialitats, les limitacions i els riscos que suposa el treball de camp clàssic en l'etnografia. - Aprendre pràcticament a dissenyar els instruments de recolllida d'informació i la utilització de les diverses tècniques que cal aplicar i que constitueixen el treball de camp. 1 - Recollir mitjançant aquestes tècniques la informació necessària per la posta a prova d'una hipòtesi desenvolupada metodològicament i tècnicament al llarg de la seqüència. Aquesta informació serà analitzada en el Treball de Fi de Grau.
Resum: La asignatura Prácticas de Campo en Antropología Social y Cultural II -en en adelante Campo II-, es la cuarta de un itinerario de cuatro que se desarrolla a lo largo de dos años de estudios -segundo y tercer curso de Grado. Este itinerario finaliza con el Trabajo de Fin de Grado (TFG), en cuarto curso. Los objetivos de la asignatura son: - Alcanzar y completar, mediante la continuación de un trabajo de campo de carácter prospectivo iniciado en Campo I, un conocimiento directo de las ventajas, las potencialidades, las limitaciones y los riesgos que supone el trabajo de campo clásico en la etnografía. - Aprender prácticamente a diseñar los instrumentos de RECOGIDA de información y la utilización de las 1 - Aprender prácticamente a diseñar los instrumentos de RECOGIDA de información y la utilización de las diversas técnicas a aplicar y que constituyen el trabajo de campo. - Recoger mediante estas técnicas la información necesaria para la puesta a prueba de una hipótesis desarrollada metodológicamente y técnicamente a lo largo de la secuencia. Esta información será analizada en el Trabajo de Fin de Grado.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Antropologia Social i Cultural [2500256]
Pla d'estudis: Grau en Antropologia Social i Cultural [821]Català
5 p, 81.0 KB

Castellà
4 p, 72.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-13, darrera modificació el 2018-10-20   Favorit i Compartir