Pràctiques Externes [42514]
Llurdés Coit, Joan Carles
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Work Placement
Título variante: Prácticas Externas
Fecha: 2018-19
Resumen: En aquest mòdul l'estudiant realitzarà una estada individual sota la supervisió d'un tutor/a en una empresa del sector privat o entitat o organisme de titularitat pública, en què haurà de fer-se càrrec de les tasques que se li encomanin i que, previ acord amb el coordinador de l'assignatura, tindran relació amb alguna de les temàtiques relacionades amb els continguts del màster. L'elecció del centre de pràctiques assignat es farà tenint en compte els interessos manifestats per l'estudiant així com també les necessitats del lloc i les possibilitats reals d'acord amb els convenis firmats amb el departament de Geografia. L'estudiant haurà de demostrar la seva capacitat d'aprendre les metodologies i les tècniques necessàries per un adequat exercici de l'activitat professional en l'àmbit de l'ordenació del territori, així com també l'aplicació en el món laboral dels coneixements adquirits.
Resumen: In this module, the student will hold an individual stay under the supervision of a tutor in a private sector company or in a public entity, in which he must take charge of the tasks entrusted to him. That tasks, prior agreement with the coordinator of the subject, will be related to one of the topics related to the contents of the master. Choosing the company/entity for practices will be done taking into account the interests expressed by the student as well as the needs of the place and the real possibilities according to the agreements signed with the Geography department. The student must demonstrate their ability to learn the necessary methodologies and techniques for a proper exercise of professional activity in the field of land planning, as well as the application of the acquired knowledge in the workplace.
Resumen: En este módulo el estudiante realizará una estancia individual bajo la supervisión de un tutor/a en una empresa del sector privado o entidad u organismo de titularidad pública, en la que deberá hacerse cargo de las tareas que se le encomienden y que, previo acuerdo con el coordinador de la asignatura, tendrán relación con alguna de las temáticas relacionadas con los contenidos del máster. La elección del centro de prácticas asignado se hará teniendo en cuenta los intereses manifestados por el estudiante así como las necesidades del lugar y las posibilidades reales de acuerdo con los convenios firmados con el departamento de Geografía. El estudiante deberá demostrar su capacidad de aprender las metodologías y las técnicas necesarias para un adecuado ejercicio de la actividad profesional en el ámbito de la ordenación del territorio, así como también la aplicación en el mundo laboral de los conocimientos adquiridos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Estudis Territorials i de la Població [4313300]
Plan de estudios: Màster Universitari en Estudis Territorials i de la Població [1125]Català
4 p, 73.0 KB

Anglès
4 p, 72.8 KB

Castellà
4 p, 74.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-09-04, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir