Tercera Llengua Estrangera I (Francès) [103721]
Yolande, Juanola

Date: 2018-19
Abstract: Objectius de coneixement L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt V d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs ha de ser capaç de fer el següent: Reconèixer els signes ortogràfics propis del francès i relacionar-los amb els fonemes corresponents. Reconèixer les lletres que es pronuncien i les que no es pronuncien. Entendre el significat de frases i expressions curtes. Mantenir una conversa senzilla en l'àmbit de la vida quotidiana. Comprendre missatges orals breus, com ara anuncis, i termes i expressions habituals en el sector hoteler. Redactar textos breus i senzills en francès. Omplir formularis i impresos amb dades personals. Utilitzar el francès com a llengua de comunicació (entre companys o amb el professorat). Objectius d'habilitats En acabar el programa de tres cursos de francès, l'alumnat ha de ser capaç de: Desenvolupar un grau de precisió (en gramàtica, pronunciació, ús del lèxic, registre, etc. ) i fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalent al nivell A2 del Marc europeu comú de referència per a les llengües. Desenvolupar estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals reals. Desenvolupar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. Desenvolupar la capacitat per funcionar lingüísticament de manera eficient en l'àmbit de l'hostaleria i de les situacions quotidianes. Manejar material de consulta necessari per a l'aprenentatge de llengües: diccionaris, gramàtiques, llibres de text o d'exercicis, recursos virtuals, etc. 08. 03. 001 2 Rev. : 02.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Study plan: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



12 p, 204.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-02-04, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir