Direcció d'Empreses de Restauració [103778]
Labastida Noguera, Albert

Date: 2018-19
Abstract: Al finalitzar l'assignatura l'alumnat haurà de ser capaç: 1. Conèixer l'estructura d'una empresa de restauració així com les competències, habilitats i tasques de cada un dels perfils laborals que l'integren. 08. 03. 001 1 Rev. : 02 2. Gestionar i controlar els costos de manera efectiva d'una empresa de restauració. 3. Familiaritzar-se amb la gestió e implantar models efectius de gestió i control. 4. Identificar l'itinerari d'informació i de treball en les principals àrees funcionals i operacionals 5. Capacitar a l'estudiant per elaborar estratègies i polítiques desenvolupades des de la funció de la direcció. 6. Saber determinar els procediments necessaris i adaptar-los a les expectatives del client, les particularitats del capital humà i els recursos materials disponibles. 7. Prendre decisions i dissenyar estratègies per el desenvolupament i millora empresarial.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Study plan: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



8 p, 164.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-02-04, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir