Segona Llengua Estrangera III (Francès) [103718]
Juanola, Yolande

Data: 2018-19
Resum: A. OBJECTIUS DE CONEIXEMENT En finalitzar aquest curs (60 hores) els estudiants hauran de ser capaços de: Expressar-se correctament en la pronunciació i en l'entonació. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà - alt amb diferents registres de llengua. 08. 03. 001 1 Rev. : 02 Mantenir una conversa en l'àmbit de la hoteleria i del turisme. Comprendre anuncis, missatges complexos i termes d'expressió habituals en la direcció i gestió hotelera. Redactar notes o textos en francès en l'àmbit professional. Utilitzar exclusivament el francès com a llengua de comunicació. Reaccionar de manera adient a qualsevol situació en l'àmbit hoteler. Adquirir coneixements culturals més amplis de França relacionats amb el tracte hoteler cap al client. Descriure persones, llocs i coses. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències del àmbit professional. B. OBJECTIUS D'HABILITATS En finalitzar el programa del tercer curs de francès, els alumnes hauran de ser capaços de saber fer: Adquirir un nivell de comprensió ampli i expressar-se amb una correcció gramatical, sintàctica i lèxica adient. Desenvolupar estratègies i habilitats més elaborades per comprendre textos escrits i orals reals. Seguir desenvolupant estratègies per el auto aprenentatge fora de l'aula. Utilitzar tot tipus de material necessari per a l'aprenentatge més avançat de l'idioma: diccionaris, gramàtiques, llibres de text, documents reals de tots els departaments de l'hotel. ) Utilitzar documentació per a organitzar una estada professional o lingüística a França o a un país francòfon.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



12 p, 199.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-02-04, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir