Date: |
2018-19 |
Abstract: |
1. - Donar continuïtat a l'aproximació de l'alumne a la realitat laboral del Sector. 2. - Contrastar, ampliar i aplicar els coneixements teòrics dels diferents aspectes treballats durant el decurs de la carrera. 3. - Adquirir experiència i coneixement en el món professional real. 4. - Facilitar la generació de noves 'habilitats professionals, coneixements, capacitats i actituds necessàries pel desenvolupament de la tasca professional futura. 5. - Donar compliment a la concepció del cicle docent de les pràctiques per a preparar l'alumnat per al seu salt al món professional. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: |
Català |
Study plan: |
Grau en Direcció Hotelera |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |