Direcció Internacional de Grups Hotelers [103772]
Santolalla García, Beatriz (coordinadora)

Data: 2018-19
Resum: Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de ser capaç de: 08. 03. 001 1 Rev. :1 1. Identificar conceptes i elements de la direcció comercial (introducció, operativa i estratègia). 2. Analitzar estratègies. Processos de planificació. Viabilitat i sostenibilitat. 3. Relacionar internacionalització i globalització. 4. Distingir processos d'internacionalització. Models i tipologies. Anàlisis de casos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Pla d'estudis: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



9 p, 257.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-02-04, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir