ESCENARI moderada (3 mesos) moderada (24 mesos)
Bagaria Morató, Guillem (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Banqué Casanovas, Mireia (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Martínez Vilalta, Jordi, 1975- (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Vayreda Duran, Jordi (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)

Publicación: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2017
Descripción: 1 imatge cartogràfica b.n.
Resumen: Vulnemap (Mapa de la Vulnerabilitat dels boscos de Catalunya) és una iniciativa impulsada per la Diputació de Girona que pretén fer una passa més endavant: neix amb la finalitat de conèixer quina és la vulnerabilitat dels boscos de Catalunya davant dels impactes del canvi climàtic sobre el territori. És a dir, té com a objectiu generar una cartografia de la vulnerabilitat dels boscos de Catalunya que sigui útil per a la gestió, assenyalant quines zones i/o quines espècies són més vulnerables: un mapa a una escala territorial útil per a què els gestors del medi puguin impulsar directrius de gestió davant del impactes actuals i previstos del canvi climàtic.
Nota: Resolució: 180m
Nota: Sistema de referència de coordenades EPSG3043 i sistema geodèsic ETRS89
Nota: La imatge és el resultat d'un model estadístic fet a partir d'informació climàtica, litològica, d'estructura del bosc, i del decaïment forestal que es registra anualment a Catalunya (DEBOSCAT)
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Colección: VulneMap - Mapa de la Vulnerabilitat dels boscos de Catalunya
Documento: Image ; Material cartogràfic



Fitxer Tif
2.1 MB

Fitxer Xml
2.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias > CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d'Aplicacions Forestals)
Documentos gráficos y multimedia > Mapas

 Registro creado el 2019-03-06, última modificación el 2022-04-04



   Favorit i Compartir