Economia de la Unió Europea i de la Xina [42661]
Rosell Foxa, Jordi
Viladomiu Canela, Lourdes
Cubeiro Rodriguez, Didac
Francés Tudel, Gemma
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Título variante: The Economies of the European Union and China
Título variante: Economía de la Unión Europea y China
Fecha: 2019-20
Resumen: Introduir als estudiants a diferents aspectes de l'economia de Xina i de la Unió Europea. Pel que fa a Xina, qüestions com les reformes en l'economia xinesa després de la mort de Mao, el comerç interior i exterior xinès, la presencia als mercats mundials i les perspectives de futur de l'economia xinesa. També s'oferirà una visió de les relacions econòmiques entre la Unió Europea i Xina i dels acords bilaterals que les regeixen Pel que fa a la Unió Europea, s'ofereix un relat de l'evolució dels principals trets de l'economia europea després de la Segona Guerra Mundial presentant especial atenció al procés d'integració econòmica regional (Comunitat Econòmica Europea, Unió Europea i Unió Econòmica i Monetària Europea). També es presenten els trets bàsics de l'economia espanyola prestant especial atenció als elements estructurals i emfatitzant la situació econòmica actual. Així mateix, s'introduirà l'estudiant a la gestió del turisme a la Unió Europea per al mercat xinès i viceversa explicant la importància que això té en l'economia.
Resumen: Introducir a los estudiantes a diferentes aspectos de la economía de China y de la Unión Europea. En cuanto a China, cuestiones como las reformas en la economía china tras la muerte de Mao, el comercio interior y exterior chino, la presencia en los mercados mundiales y las perspectivas de futuro de la economía china. También se ofrecerá una visión de las relaciones económicas entre la Unión Europea y China y de los acuerdos bilaterales que las rigen En cuanto a la Unión Europea, se ofrece un relato de la evolución de los principales rasgos de la economía europea tras la Segunda Guerra Mundial presentando especial atención al proceso de integración económica regional (Comunidad Económica Europea, Unión Europea y Unión económica y Monetaria Europea). También se presentan los rasgos básicos de la economía española prestando especial atención a los elementos estructurales y enfatizando la situación económica actual. Asimismo, se introducirá al estudiante a la gestión del turismo en la Unión Europea para el mercado chino y viceversa explicando la importancia que esto tiene en la economía.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [4313666]
Plan de estudios: Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]Català
4 p, 106.8 KB

Anglès
4 p, 103.6 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-21, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir