Problemes actuals de les relacions internacionals [101092]
Urgell García, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Título variante: Current Issues in International Relations
Título variante: Problemas actuales de las relaciones internacionales
Fecha: 2019-20
Resumen: En aquesta assignatura es presentaran una sèrie de problemàtiques contemporànies, en funció dels fets de cada curs acadèmic, de gran rellevància a l'agenda actual de les Relacions Internacionals. Aquests successos i processos es tracten de forma monogràfica. L'objectiu central és introduir l'alumnat en el coneixement d'una sèrie de problemàtiques internacionals de rellevància en l'agenda política actual, tot facilitant-li les principals eines conceptuals que ens aporta la teoria de les Relacions Internacionals i que ens permeten aproximar-nos a la comprensió dels fenòmens contemporanis en tota la seva complexitat. Els objectius bàsics del curs són: - Desenvolupar l'aplicació per l'alumnat dels conceptes fonamentals de la disciplina de Relacions Internacionals per a la comprensió d'àrees temàtiques; - Familiaritzar l'alumne amb una sèrie de processos que configuren la societat internacional contemporània - Contribuir a millorar l'expressió i defensa de manera oral i per escrit de diferents punts de vista sobre qüestions internacionals rellevants.
Resumen: En esta asignatura se presentarán una serie de problemáticas contemporáneas, en función de los hechos de cada curso académico, de gran relevancia en la agenda actual de las Relaciones Internacionales. Estos sucesos y procesos se tratan de forma monográfica. El objetivo central es introducir al alumnado en el conocimiento de una serie de problemáticas internacionales de relevancia en la agenda política actual, facilitándole las principales herramientas conceptuales que nos aporta la teoría de las Relaciones Internacionales y que nos permiten aproximarnos a la comprensión de los fenómenos contemporáneos en toda su complejidad. Los objetivos básicos del curso son: - Desarrollar la aplicación por el alumnado de los conceptos fundamentales de la disciplina de Relaciones Internacionales para la comprensión de áreas temáticas; - Familiarizar al alumno con una serie de procesos que configuran la sociedad internacional contemporánea - Contribuir a mejorar la expresión y defensa de manera oral y por escrito de diferentes puntos de vista sobre cuestiones internacionales relevantes.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Relacions Internacionals [2503778] ; Ciència política i gestió pública [2500259]
Plan de estudios: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [1362] ; Grau en Relacions Internacionals [1404]Català
8 p, 119.4 KB

Anglès
8 p, 118.4 KB

Castellà
9 p, 120.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2019-09-20   Favorit i Compartir