Laboratori Avançat [100177]
Rodríguez Viejo, Javier
Pi Vila, Francesc
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Advanced Laboratory
Títol variant: Laboratorio Avanzado
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquesta assignatura és apropar a l'estudiant al món de la física experimental des de les diferents àrees (estructura atòmica, fotònica, matèria condensada, nuclear i de partícules) i afermar el coneixement i comprensió dels fonaments físics. Així mateix, es pretén que l'alumne pugui aprofundir en el coneixement dels temes seleccionats, de caràcter avançat, incloent-hi els desenvolupats actualment a la física de frontera. En finalitzar l'assignatura, l'alumne hauria de ser capaç entre d'altre coses de: (i) plantejar i executar una investigació experimental, utilitzant el mètodes apropiats, amb aportacions innovadores i competitives (ii) raonar críticament amb capacitat analítica, elaborant arguments lògics. (iii) treballar en grup i de forma autònoma per tal d'arribar als objectius científics fixats a cada pràctica, (iv) redactar informes científics amb rigor i esperit crític, utilitzant correctament el llenguatge tècnic i elaborant arguments lògics, i finalment (v) ser capaç de comunicar eficaçment els resultats obtinguts en presència de públic de forma clara i concisa.
Resum: El objetivo de esta asignatura es acercar al estudiante al mundo de la física experimental desde las diferentes áreas (estructura atómica, fotónica, materia condensada, nuclear y de partículas) y afianzar el conocimiento y comprensión de los fundamentos físicos. Asimismo, se pretende que el alumno pueda profundizar en el conocimiento de los temas seleccionados, de carácter avanzado, incluyendo los desarrollados actualmente en la física de frontera. Al finalizar la asignatura, el alumno debería ser capaz entre otras cosas de: (i) plantear y ejecutar una investigación experimental, utilizando los métodos apropiados, con aportaciones innovadoras y competitivas (ii) razonar críticamente con capacidad analítica, elaborando argumentos lógicos. (Iii) trabajar en grupo y de forma autónoma con el fin de alcanzar los objetivos científicos fijados a cada práctica, (iv) redactar informes científicos con rigor y espíritu crítico, utilizando correctamente el lenguaje técnico y elaborando argumentos lógicos, y finalmente (v) ser capaz de comunicar eficazmente los resultados obtenidos en presencia de público de forma clara y concisa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Física [2500097]
Pla d'estudis: Grau en Física [1281]Català
5 p, 106.1 KB

Anglès
5 p, 105.2 KB

Castellà
5 p, 105.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-09-20   Favorit i Compartir