Tecnologia de la reproducció [100942]
Santaló Pedro, Josep
Vidal Domínguez, Francesca
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Technology of Reproduction
Títol variant: Tecnología de la reproducción
Data: 2019-20
Resum: L'assignatura Tecnologia de la Reproducció pretén aportar a l'alumne coneixements sobre els mecanismes cel·lulars implicats en la reproducció dels mamífers, així com sobre les aplicacions pràctiques de la manipulació dels gàmetes i embrions pre-implantacionals de mamífers i les seves repercussions tant en el camp de la reproducció humana com en el de la reproducció i producció animals. La primera part del temari constitueix un apartat bàsic de l'assignatura i té com a objectiu central aportar coneixements sobre la formació dels gàmetes, els mecanismes de fecundació en mamífers i el desenvolupament embrionari pre-implantacional, a l'hora que ofereix els fonaments que permeten comprendre les tècniques aplicades en els blocs temàtics posteriors. El control de la fertilitat, les tècniques de reproducció assistida aplicades en humans i animals i les intervencions sobre gàmetes i embrions es desenvolupen en els apartats següents del programa.
Resum: La asignatura Tecnología de la Reproducción pretende aportar al alumno conocimientos sobre los mecanismos celulares implicados en la reproducción de los mamíferos, así como sobre las aplicaciones prácticas de la manipulación de los gametos y embriones pre-implantacionales de mamíferos y sus repercusiones tanto en el campo de la reproducción humana como en el de la reproducción y producción animales. La primera parte del temario constituye un apartado básico de la asignatura y tiene como objetivo central aportar conocimientos sobre la formación de los gametos, los mecanismos de fecundación en mamíferos y el desarrollo embrionario pre-implantacional, a la vez que ofrece los fundamentos que permiten comprender las técnicas aplicadas en los bloques temáticos posteriores. El control de la fertilidad, las técnicas de reproducción asistida aplicadas en humanos y animales y las intervenciones sobre gametos y embriones se desarrollan en los apartados siguientes del programa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Biotecnologia [2500253]
Pla d'estudis: Grau en Biotecnologia [815]Català
7 p, 128.3 KB

Anglès
7 p, 127.0 KB

Castellà
7 p, 126.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2019-07-26   Favorit i Compartir