Sedimentologia [101061]
Oms Llobet, Oriol
Fondevilla Moreu, Víctor
Calvo Tortajada, Ruben
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Título variante: Sedimentology
Título variante: Sedimentología
Fecha: 2019-20
Resumen: a) Adquirir els coneixements teòrics i pràctics sobre les tècniques descriptives i analítiques pròpies de la Sedimentologia, que estan molt relacionats amb l'assignatura d'Estratigrafia. b) Interpretar les fàcies i les seves associacions. c) Determinar les seqüències de fàcies d) Identificar ambients de deposició en base a l'anàlisi de les fàcies e) Aplicació al camp dels conceptes tractats a classe. L'estudiant ha d'aplicar al camp els conceptes adquirits a classe. El treball de camp és un element bàsic de l'assignatura per acoseguir: identifcació de fàcies i reconstruccions paleogegràfiques.
Resumen: a) Adquirir los conocimientos teóricos y prácticos sobre las técnicas descriptivas y analíticas propias de la sedimentología, que están muy relacionadas con la asignatura Estratigrafía. b) Interpretar las facies y sus asociaciones. c) Determinar las secuencias de facies d) Identificar ambientes de deposición en base al analisis de les facies e) Aplicación al campo de los conceptos tratados en classe. El estudiante debe aplicar en e campo los conceptos adquiridos en el aula. El trabajo de campo es un elemento básico de la asignaura para conseguir: identificar las facies de distintos ambientes i reconstrucciones paleogeográficas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Geologia [2500254]
Plan de estudios: Grau en Geologia [817]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.4 KB

Anglès
6 p, 106.1 KB

Castellà
5 p, 105.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-12, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir